Vapaaehtoishaku avattu

by | May 20, 2022

Fore!

Oletko sinä etsimämme vapaaehtoinen LATITUDE 64 TYYNI tapahtumaan?

Kyseessä on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma ja nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus päästä nauttimaan kesästä frisbeegolfin parissa huippuporukan kera! Tyyni on kuusi päivää kestävä frisbeegolfin satumaa, jossa kokoontuvat yhteen frisbeegolfin pelaajat aina ammattilaisista kaiken tasoisiin amatööreihin.

Vapaaehtoiset ovat meille erittäin tärkeä voimavara, joita pidämme suuressa arvossa ja siksi meille vapaaehtoisten viihtyminen tehtävässään on aivan yhtä tärkeää kuin muidenkin Tyyneen osallistujien. Yhdessä ja hymy huulilla Tyynestä saadaan luotua kaikille osallistujille mahdollisimman onnistunut kokonaisuus, johon halutaan palata vuosi toisensa jälkeen uudestaan.

Vapaaehtoisten työvuorot ovat kestoltaan muutamasta tunnista pidempiin päiviin. Kaikille vapaaehtoisille tarjotaan vuorojen aikana kahvit/ruokailu, riippuen työvuoron pituudesta. Vapaaehtoinen saa työpaidan ja kaikki tapahtuman aikana vähintään 12h työskentelevät vapaaehtoiset ovat myös oikeutettuja upeaan vapaaehtoispakettiin. Tehtäviä on monenlaisia eikä kaikissa niissä tarvitse välttämättä edes tuntea lajia.

Jos kiinnostuit vapaaehtoisuudesta ja haluaisit tulla kanssamme mahdollistamaan kesän parhaan frisbeegolfkokemuksen, ilmoittaudu suoraan mukaan alla olevasta linkistä tai tutustu ensin tarkemmin tapahtumaan kotisivuillamme:

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/tGqNSWg79neaNYsU7 

Tyynen kotisivut: https://www.tyyni.com/ 

This post concerns volunteer work in Tyyni. If you are interested in volunteer work and want information in English, contact Mikko Wikman, mike@nbdg.fi.