Vapaaehtoishaku avattu

by | Jun 3, 2023

FORE!

Oletko sinä etsimämme vapaaehtoinen TYYNI 2023 tapahtumaan?

Kyseessä on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma ja nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus päästä nauttimaan kesästä frisbeegolfin parissa huippuporukan kera! Tällä kertaa Tyyni jakautuu kahteen erilliseen isompaan kilpailuun sekä lukuisiin pienempiin oheistapahtumiin. Koko Tyyni-tapahtuman tehtävät ajoittuvat välille 26.6.-10.7.2023, mutta mukaan voi tietysti tulla omien mahdollisuuksien mukaan. Tarkempia tietoja päivämääristä ja työtehtävistä löytyy ilmoittautumislomakkeelta (linkki alempana).

Vapaaehtoiset ovat meille erittäin tärkeä voimavara, joita pidämme suuressa arvossa ja siksi meille vapaaehtoisten viihtyminen tehtävässään on aivan yhtä tärkeää kuin muidenkin Tyyni-osallistujien. Yhdessä ja hymy huulilla Tyynestä saadaan luotua kaikille osallistujille mahdollisimman onnistunut kokonaisuus, johon halutaan palata vuosi toisensa jälkeen uudestaan.

Vapaaehtoisille tarjoamme loistavassa porukassa frisbeegolfin parissa työskentelyn lisäksi vuorojen pituuden mukaan ruokailun, välipalasnackit ja/tai kahvit. Kaikki tapahtumaviikkojen aikana vähintään kaksi lyhempää vuoroa tai yhden pidemmän vuoron työskennelleet saavat lisäksi Tyyni Staff-paketin. Vapaaehtoisille järjestetään myös oma leikkimielinen kilpailu tapahtuman päätteeksi.

Tehtäviä on paljon erilaisia eikä niissä välttämättä tarvita frisbeegolfin lajituntemusta. Rohkeasti mukaan vaan!

Jos kiinnostuit vapaaehtoisuudesta ja haluaisit tulla kanssamme mahdollistamaan kesän parhaan kokemuksen, ilmoittaudu suoraan mukaan alla olevasta linkistä tai tutustu ensin tarkemmin tapahtumaan kotisivuillamme:

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/KrbAHhLPfKvnn2cQ8 

Tyyni-kotisivut: https://www.tyyni.com/ 

If you need info about volunteering in English, please contact Mikko Wikman, mike@nbdg.fi