Vapaaehtoiset

by | Jun 16, 2021

Fore!

Oletko sinä etsimämme vapaaehtoinen NBDG TYYNI 2021 tapahtumaan?

Kyseessä on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma ja nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus päästä nauttimaan kesästä frisbeegolfin parissa huippu porukan kera! Tyyni on 11 päivää kestävä frisbeegolfin satumaa, jossa kokoontuvat yhteen frisbeegolfin pelaajat aina ammattilaisista kaiken tasoisiin amatööreihin.

Vapaaehtoiset ovat meille erittäin tärkeä voimavara, joita pidämme suuressa arvossa ja siksi meille vapaaehtoisten viihtyminen tehtävässään on aivan yhtä tärkeää kuin muidenkin Tyyneen osallistujien. Yhdessä ja hymy huulilla Tyynestä saadaan luotua kaikille osallistujille mahdollisimman onnistunut kokonaisuus, johon halutaan palata vuosi toisensa jälkeen uudestaan.

Jos kiinnostuit vapaaehtoisuudesta ja haluaisit tulla kanssamme mahdollistamaan kesän parhaan frisbeegolf kokemuksen, ilmoittaudu suoraan mukaan alla olevasta linkistä tai tutustu ensin tarkemmin tapahtumaan kotisivuillamme:

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/wDUg9EBdJfQjcsB69 

Tyynen kotisivut: https://www.tyyni.com/ 

This post concerns volunteer work in Tyyni. If you are interested in volunteer work and want information in English, contact volunteer coordinator Lauri Kurkinen, lauri@nbdg.fi