Toivotamme yleisön tervetulleeksi seuraamaan Euroopan suurinta frisbeegolftapahtumaa, paikan päälle tai netissä!

Yleisölle tapahtumaan pääsy on maksuton.

Tälle sivulle on koottu tärkeimmät ohjeet koskien koronan johdosta voimassa olevia poikkeustoimia ja erityisesti huomioiden Avoimen sekä Naisten avoimen luokan seuraamista. Huomaa myös lisäohjeet koskien saapumista Sibbe Disc Golfiin, kilpailun seuraamista alueella ja alueen palveluista.

Avoin sekä naisten avoin luokka pelaavat kaikki kierroksensa Sibbe Disc Golfissa Sipoossa. Alueella on laaja tarjonta palveluita ja tapahtumaa keskiviikosta lauantai-iltaan saakka, mm. tuhansien kiekkojen valikoimalla varustettu kiekkomyymälä, minigolfia, jättiscreeni josta seurata kisakierrosta suorana, tapahtuman kumppaneiden aktiviteetteja ja paljon muuta!

Alueelle on maksuton sisäänpääsy, alueella on maksullinen pysäköinti 1€/tunti tai 6€/vuorokausi.

 

EPT Tyyni Open tapahtuman aikataulu

 

Perjantai 30.6. – Ensimmäinen kierros 

Lähdöt aamusta kello 08:00 alkaen. Kuumat “feature” ryhmät lähtevät liikkeelle kello 9:30 (Naisten avoin luokka) sekä 15:30 (Avoin luokka)

Lauantai 1.7. – Toinen kierros

Toinen ja kolmas kierros pelataan tulosjärjestyksessä, parhaimmat lähtevät viimeisenä. Naisten kärkiryhmä liikkeelle kello 9:30 ja Avoimen luokan kärki kello 15:30. Kierroksen kesto noin 3 tuntia.

Sunnuntai 2.7. – Finaalikierros

Finaalipäivä ja ratkaisun hetket! Naisten kärkiryhmä liikkeelle kello 9:30. Avoimen kärkiryhmä aloittaa kierroksen noin kello 15:30 ja lopettaa noin kello 18:30. Koko tapahtuman yhteinen palkintojenjako arviolta kello 19 yhdessä Tyyni X -tapahtuman avajaisten kanssa.

 

Sibbe Disc Golf
Joensuun raitti 44
01150 SÖDERKULLA

Mikäli et pääse paikalle, kilpailua voi myös seurata verkosta:

Live – tulospalvelu:

Seuraa tuloksia livenä UDisc Live: https://udisclive.com/live/tyyni2023

Videotuotanto – suorat lähetykset

Kilpailusta lähetetään kaikilta kierroksilta suorat lähetykset Disc Golf Stream palveluun: www.discgolfstream.com (tai lataa sovellus Google Play tai App Storesta). Ensimmäinen ja toinen kierros vaatii katseluoikeuden ostamisen kertaostoksena tai jatkuvana tilauksena. Viimeinen kierros on katsottavissa palvelussa maksutta sekä myös Disc Golf Streamin Youtube -kanavalla.

Videotuotanto – jälkituotetut koosteet

Sekä avoimen että naisten luokan kärkiryhmien jälkituotetut videot julkaistaan englanniksi selostettuna MDG Media kanavalla:
MDG Media

 

Kilpailun seuraaminen paikan päällä

 

Tyyni -tapahtumaa voit tulla seuraamaan maksutta paikan päälle Sipoon Söderkullaan. Alla ohjeita saapumiseen sekä käyttäytymiseen seuratessasi pelaajia.

 

Kunnioitathan pelaajien suoritusrauhaa:

  • Kytke matkapuhelin ja muut elektroniset laitteet äänettömälle
  • Muista hillitty käytös ja turhan liikkeen välttäminen heittosektorissa
  • Heittosuoritusten aikana tulee olla hiljaisuus
  • Onnistuneille suorituksille on toki lupa taputtaa!

Ole tarkkaavainen! Parhaatkin pelaajat tekevät joskus virheitä, joten muista seurata pelitilanteita. Vaaratilanteista varoitetaan FORE -huudolla.

Noudatathan kilpailuhenkilökunnan antamia ohjeita, kiitos.

Saapuminen Sibbe Disc Golfiin, Sipooseen Joensuun Tilalle.

Julkinen liikenne
Alueen portille pääset linja-autolla Helsingin keskustasta, Itäkeskuksesta, Porvoosta ja Nikkilästä. Pysäkin nimi on Joensuu (HKL karttalinkki: https://reittiopas.hsl.fi/pysakit/HSL%3A9210212). Pysäkiltä on noin 600 metrin kävelymatka väylälle #1.

Saapuminen autolla ja pysäköinti

Voit saapua alueelle myös autolla. Tapahtumapaikka löytyy osoitteesta Joensuun raitti 44, Sipoo.

Yleisöpysäköinti alueella on maksullista kilpailupäivinä. Hinta 1€/auto/tunti tai 6€/vrk.

Pysäköinti teiden varteen tai muualle kuin määrätyille pysäköintialueille on ehdottomasti kiellettyä. Väärin parkkeeratut autot hinataan välittömästi pois pelastusreittien avaamiseksi. Hinauksen kulut veloitetaan auton haltijalta.

Alueella on rajallinen määrä pysäköintitilaa, joten suosittelemme saapumaan joko julkisilla ja omilla autoilla kimppakyydein.

Liikkuminen alueella

Sibben rata sijaitsee Joensuun Tilan mailla Söderkullassa. Alueella on useita asuintaloja, karavaanialue ja muita yksityisiä alueita. Yksityisalueille meneminen ja niiden läpi kulkeminen on ehdottomasti kiellettyä, jotta voimme turvata tapahtumien järjestämisen alueella myös jatkossa. Alla olevan kartan avulla liikkuminen alueella on helppoa, yksityisalueet välttäen.

Huomioithan, että Sibben radalla ei ole turvallisuussyistä mahdollista seurata pelaavia ryhmiä kaikille väylille. Karttaan olemme merkinneet suositellut katselualueet yhden tai useamman väylän seuraamiseen. Metsän puolella oleville väylille yleisö ei voi turvallisuussyistä mennä ryhmän mukana. Tämä koskee väyliä 5-8, 10-12 ja 15. Lisäksi väylän 2 jälkeen yleisö ohjataan väylän 3 sivusta eteenpäin.

Rantakahvila Pannucafe, yleiset WC-tilat ja muut alueen palvelut ovat avoinna yleisölle.

Alueen palvelut

Joensuun Tilan alueella olevat palvelut ovat yleisön käytettävissä

  • Pannucafe (rantakahvila) Pikku purtavaa, virvokkeita, jäätelöä yms.
  • Kisa-alueella Ravintola Boxin burgerikärry
  • Majoitusta tarjolla Joensuun Tilan päärakennuksessa, aivan kilpailun ytimessä, varaukset suoraan kotisivuilta www.joensuuntila.fi
  • Kahvilan terassilla JÄTTISCREENI josta voi seurata suoraa lähetystä samalla nauttien kahvilan antimista
  • Tapahtumakeskuksella, Sibben infopisteen luona on Sibben pro shop laajennetulla kiekkovalikoimalla sekä kumppaneiden (mm. Powergrip, Latitude 64, Prodigy, Prodiscus) omia myynti- ja esittelypisteitä.

EVENT PARTNERS