Vuodesta 2013 asti vuosittain järjestetty Tyyni on Euroopan suurin frisbeegolftapahtuma ja se pelataan Sipoossa, Keravalla, Tuusulassa ja Porvoossa yhtäaikaisesti. Tapahtuma kestää yhteensä 11 päivää ja huipentuu kolme päivää kestävään pääkilpailuun, jossa pelaa yhtäaikaisesti yli 1000 pelaajaa kuudella eri radalla.

Vuonna 2017 Tyyni rikkoi ensimmäistä kertaa Euroopan suurimman tapahtuman ennätyksen (468 pelaajaa, edellinen ennätys 266) ja vuonna 2018 uudestaan peräti 741 pelaajalla, aina 958 pelaajaan vuonna 2019. Vuoden 2020 tapahtumaan odotetaan 1000 yhtäaikaista pelaajaa päätapahtumaan ja yhteensä yli 1200 pelaajaa oheiskisoineen.

Tyyni on frisbeegolftapahtumien Woodstock. Valtava pelaajamäärä, joista huomattava osa on ulkomailta, takaa että tapahtumapaikat ovat täynnä frisbeegolfista innostunutta väkeä ja kaikkine oheistapahtumineen voit nauttia yli viikon ajan vain ja ainoastaan frisbeegolfista sekä lajia rakastavien ihmisten seurasta.

Tyyni on tarkoitettu kaikille frisbeegolfin harrastajille, taitotasosta tai muustakaan riippumatta. Tapahtuman aikana on oheiskisoja aina virallisista kilpailuista epävirallisiin parikisoihin sekä holarijahti -tyyppisiin tapahtumiin.

Voit tulla pelaamaan vaikka yhden oheiskisan tai “koko setin” mikäli kykenet.

Tyyni 2020 tapahtuma järjestetään 18. -28. kesäkuuta. Tarkempi aikataulu löytyy tästä (englanniksi): https://www.tyyni.com/event-schedule/

Koska tapahtuma on kansainvälinen, lähes kaikki informaatio on englanniksi. Paikan päällä tietysti selviää mainiosti suomenkielellä.

Tyyni pähkinänkuoressa

  • 11 päivää peräkkäin frisbeegolfia.
  • Monia oheistapahtumia, niin virallisia PDGA kilpailuja kuin epävirallisiakin, yhteinen avajaisseremonia, hampurilais & olut -ilta, pelaajajuhla jne!
  • Päätapahtuma on A-tierin kilpailu joka kestää 3 päivää, pelataan viidellä eri radalla samanaikaisesti. Pääkilpailuun mahtuu 1000 pelaajaa ja on tarkoitettu sekä pro-pelaajille että erityisesti amatööreille.
  • Pääkilpailussa, kaikki luokat pelaavat kolmena päivänä, kolmella eri radalla (1 rata/kierros/päivä)
  • Kaikki päätapahtumaan osallistuvat pelaajat saavat huikean pelaajapaketin.
  • Tyyni – elämyksiä, ystäviä. Uusia sekä vanhoja!

Ilmoittautuminen päätapahtumaan

Ilmoittautuminen aukeaa suomalaisille pelaajille tiistaina 8.1.2020 kello 20:00.

Ilmoittautumiseen tarvitset:

-Osallistumismaksun verran rahaa. Maksu joko Visa- tai Mastercard kortilla (Debit tai Credit) tai PayPal -tilillä.

-Kilpailun aikana voimassaoleva SFL kilpailulisenssi. Katso lisätiedot tästä: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus-2019/

Katso kaikki ilmoittautumisen tiedot tästä (englanniksi): https://www.tyyni.com/registration-info/

-Ilmoittautumisen aikana et tarvitse PDGA jäsenyyttä tai lisenssiä.

Ilmoittautuminen oheistapahtumiin

Oheistapahtumien ilmoittautumisesta tiedotetaan erikseen.

Osaan oheistapahtumista voi osallistua myös ilman kilpailulisenssiä, esimerkiksi parikisat sekä Trilogy Challenge.

Suurin osa oheistapahtumista ovat ns. “kävele sisään” tyyppisiä, mutta osaan täytyy ilmoittautua ennakkoon.

Kun tiedot ovat saatavilla kevään/kesän aikana, linkit ilmoittautumisiin sekä tiedot tarvitseeko lisenssin, tulee Aikataulu -sivulle (englanniksi) -> https://www.tyyni.com/event-schedule/

Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi

Tämän kokoluokan tapahtuma ei onnistu ilman vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset sisälle tapahtumien keskelle ja mahdollistat upean kokemuksen sekä pelaajille että yleisölle.

Lue lisää vapaaehtoiseksi ilmoittautumisesta: https://www.tyyni.com/etsitaan-vapaaehtoisia-volunteers-wanted/

 

%d bloggers like this: