Dynamic Discs Tyyni oheistapahtumineen ovat maksuttomia kaikille katsojille.

Osallistuja on lähes 1000 ja peräti 16 eri maasta. Yli 300 pelaajaa Suomen ulkopuolelta joten luvassa on myös hyvin kansainvälistä toimintaa. Kilpailun taso on myös maailman huippua, mukana on USA:n ja muun maailman parhaimpia sekä seuratuimpia pelaajia kuten Eagle McMahon, Simon Lizotte, unohtamatta kotimaan huippuja kuten Seppo Paju ja Janne Hirsimäki.

Tervetuloa seuraamaan maailman parasta frisbeegolfia Euroopan suurimpaan suurimpaan kilpailuun!

Viralliset kilpailupäivät ovat 27.-29. kesäkuuta kuudella eri radalla; Sibbe Disc Golf Sipoossa, Nevas Golf Sipoossa, Söderkullan Kartanolla Sipoossa, Ford DGP Tuusulassa, Kivikon frisbeegolfrata Helsingissä sekä Keravan Keinukalliolla. Kaikilla radoilla pelataan n. klo 7.00-20.00 välillä joka päivä.

Kilpailussa pelataan väliaikalähdöin yksi kierros päivässä kolmen päivän ajan torstaista lauantaihin.

Ensimmäisen kierroksen lähtöajat arvotaan ja julkaistaan viimeistään tiistaina 26.6. Seuraavien päivien lähtöjärjestys määräytyy tulosten perusteella ja julkaistaan edeltävänä iltana.

YLEISÖN ETIKETTI

Ole varovainen
Kaikille pelaajille (myös maailman huipuille) sattuu joskus virheitä. Erityisesti väylien läheisyydessä on oltava varovainen ja seurattava peliä tarkasti. Jos havaitset vaaratilanteen, varoita kuuluvasti muita ihmisiä!

Huomioi muita
Käytä merkittyjä kulkureittejä ja pysy poissa yksityisiltä pihoilta. Alueilla liikkuu myös muita ihmisiä kuin pelaajia tai katsojia.

Älä mene väylälle
Kilpailuratojen väylät on pidettävä vapaana, jotta tapahtuma etenee sujuvasti. Käytäthän merkittyjä kulkureittejä, jottet häiritse pelaajia.

Anna pelirauha
Vältä pitämästä ääntä pelaajan keskittyessä heittoonsa ja hänen heittäessään. On myöskin hyvien tapojen mukaista olla liikkumatta heiton aikana, jos olet pelaajan näkökentässä.

Puhelin ym- elektroniikka
Kytkethän matkapuhelimesi ja muut ääntä pitävät laitteet äänettömälle heti alueelle saapuessasi. Älä myöskään käytä salamaa kuvatessasi.

Nimikirjoitukset
Jos haluat pyytää pelaajalta nimikirjoitusta, odota että pelaaja on pelannut kierroksensa loppuun saakka, jotta pelaaja saa pelirauhan suoritukselleen. Hyvä tilaisuus kerätä nimikirjoituksia on lauantaina 30.6. finaalikierroksen ja palkintojenjaon jälkeen Sibbessä.

RATA- JA ALUEKARTAT

Yleisökarttoihin on merkattu parhaimmat paikat katsoa frisbeegolfia. Voit myös seurata ryhmiä muuallakin, mutta mikäli laji ei ole tuttu, kannattaa noudattaa “Yleisöalue” -suosituksia.

Sibben radalla osa väylistä ja väylien reunoista on suljettu yleisöltä turvallisuussyistä. Tutustuthan karttaan huolellisesti ja noudatat paikan päällä yleisönohjaajia.

Katso pelaajille suunnatut ratakartat Courses -sivulta -> click.

Kaikki Tyyni -tapahtuman tärkeimmät sijainnit löytyvät tästä kartasta: Google Maps

KISAKYLÄ SIBBESSÄ

Päätöspäivänä lauantaina kisakylässä on Tyyni Flymart klo 18-23 jossa esillä paljon yrityksiä, yrittäjiä sekä huippupelaajia esittelemässä sekä myymässä erikoistuotteita! Voit myös itse kokeilla omia frisbeegolftaitojasi puttipisteessä. Myös lauantai on maksuton kaikille vierailijoille!

PYSÄKÖINTI JA SAAPUMINEN SIBBEEN LAUANTAINA 29.6.

Odotettavissa on että lauantaina 29.6. kisakylään tulee ruuhkaa, varsinkin illalla, suosittelemme paikallisia tulemaan kävellen tai esimerkiksi polkupyörällä. Voit myös pysäköidä Söderkullan keskustaan josta on alle 2km kävelymatka Sibbeen. Kimppakyytejä kannattaa suosia mahdollisimman paljon, jotta jokainen pääsee mukaan ja nauttimaan suuren tapahtuman tunnelmasta.

Omalla autolla saavuttaessa, pysäköintimaksu 5€ (ei koske Tyyni -kilpailun pelaajia).

YLEISÖ LAUANTAINA 29.6.

Lauantaina 29.6. avoimen luokan sekä naisten kärki lopettaa pelinsä Sibbe Disc Golfissa ja paikalle on hyvä tulla viimeistään klo 17:00. Katsojille on osoitettu sopivia kohtia seurata peliä, mutta voit lähteä myös ryhmien mukaan, tällöin on syytä noudattaa yleisön etikettiä ja yleisön ohjaajia erityisen tarkasti.

Naisten kärkiryhmä aloittaa kierroksensa noin 9:30 aikaan ja arvioitu lopetusaika on klo 12:00. Avoimen kärkiryhmä aloittaa kierroksensa noin kello 15:00 ja arvioitu lopetusaika on kello 18:00.
Tarkemmat lähtöajat PDGA -sivuilta perjantai-iltana: https://www.pdga.com/tour/event/38440

Ilta ei pääty kierroksen loppuun vaan Sibbessä pidetään myös palkintojenjako, Tyyni FlyMart jossa alan kauppiaat sekä pelaajat myyvät erikoistuotteita sekä erityinen Tyyni Players Party johon myös kaikki katsojat ovat tervetulleita, maksutta. Kahvila/ravintola Café Sibbe palvelee koko tapahtuman ajan sekä lavalla esiintyy DJ myöhäisiltaan saakka.

Omalla autolla saavuttaessa, lauantaina on maksettava pysäköintimaksu 5€ (ei koske Tyyni -kilpailun pelaajia). Muutoin katsojilla on vapaa pääsy.

MUUT OHEISTAPAHTUMAT

Kaikki Tyyni -oheistapahtumat ovat avoimia kaikille, myös pelaajille ja katsojille jotka eivät osallistu itse päätapahtumaan. Katso aikataulusta tarkempia tietoja: https://www.tyyni.com/event-schedule/

KILPAILUN SEURAAMINEN VERKOSSA

Kilpailun kotisivulle päivitetään kilpailun aikana tärkeimpiä uutisotsikoita. Ehdottomasti kannattaa seurata Tyyni Facebook-sivua niin näet kuvia ja muita tunnelmia tapahtumasta suorina lähetyksinä ja kuvina.

Avoimen luokan kaikkien kierrosten kärkiryhmän peli striimataan livenä YouTubeen Natural Born Disc Golferin kanavalla:
https://www.youtube.com/c/NaturalBornDiscGolfer

Myös FPO-luokan kärkiryhmistä tulee osittain livestriimiä.

Jälkikäteen MPO-luokan kärkiryhmien kierrokset ovat katsottavissa myös jälkikäteen SM Disc Golf Productions YouTube -kanavalla:
https://www.youtube.com/channel/UCsmUyga7WEbYy4UN-IQ-Ebg

FPO -luokan kärkiryhmien kierrokset ovat jälkikäteen katsottavissa The Disc Golf Guy:n YouTube -kanavalla:
https://www.youtube.com/user/thediscgolfguy

TULOSPALVELU

Kisan tulospalvelu toimii reaaliaikaisesti sekä UDisc Livessä (Avoin luokka sekä naisten avoin) että Disc Golf Metrixissä (kaikki muut luokat).

UDisc Live (luokat MPO ja FPO):
https://udisclive.com/

Disc Golf Metrix (kaikki luokat):
https://discgolfmetrix.com/941635

Osallistu itse sosiaalisessa mediassa hashtageilla: #tyyni sekä #tyyni2019

Facebook: https://www.facebook.com/tyynidiscgolf/
Instagram: https://www.instagram.com/tyynidiscgolf/

%d bloggers like this: